ANTALYASPOR İLE ALANYASPOR, YILLAR SONRA PTT 1'NCİ LİGİ'NDE BULUŞTU

Süper Lig'den düşen Antalyaspor ile, 2'nci Lig'de şampiyon olan Alanyaspor, 20 yılı aşkın süre sonra yeniden aynı ligde mücadele edecek.

02 Haziran 2014 Pazartesi 19:04
ANTALYASPOR İLE ALANYASPOR, YILLAR SONRA PTT 1'NCİ LİGİ'NDE BULUŞTU
 2014-2015 sezonunda 'Akdeniz Derbisi'nde karşılaşacak olan Antalyaspor ile Alanyaspor taraftarı arasında, geçmiş yıllarda dostça rekabete gölge düşmüş ve aralarında büyük husumet yaşanmıştı.

ALANYASPOR'U KUTLUYORUM
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Alanyaspor'un PTT 1'nci Ligi'ne yükselmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, yıllar önce yaşanan husumetin yerini yeni sezonda dostluk ve kardeşliğin alacağını, centilmenlikten asla ödün vermeyeceklerini söyledi. Final maçı öncesi Onursal Başkan ve AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu aradığını ve kendisine başarılar dilediğini belirten Gencer, şöyle dedi:

"Çavuşoğlu'na maçtan önce inşallah PTT 1'de şeref tribününde yan yana otururuz, demiştim. Temennim gerçekleşti. Sonra kendisini aradım ve tebrik ettim. Alanyaspor ile geçmişte yaşanan husumetler geride kaldı. Süper Lig'deyken futbolcu konusunda gerekli desteği verdik. İstişare içindeyiz. Akdeniz Derbisi artık dostluk ve kardeşlik olarak fair play anlayışı çerçevesinde yaşanacaktır."

Son Güncelleme: 02.06.2014 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.