ANTALYASPOR BOLU'DA

Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanan Antalyasporlu teknik heyet ve futbolcular, saat 12.30 uçağıyla İstanbul'a oradan da karayoluyla Bolu'ya gitti.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:57
ANTALYASPOR BOLU'DA
 1'nci hazırlık kampını Davraz'da yapan Antalyaspor kafilesinde 29 sporcu bulunuyor. Önceki gün transfer görüşmeleri için İstanbul'a giden Serkan Balcı'nın da herhangi bir takımla anlaşma sağlayamaması halinde Bolu kampına katılacağı açıklandı.

Akşam saatlerinde Bolu'ya ulaşacak olan kırmızı beyazlı takım Bolu'daki ilk çalışmasını yarın yapacak. Antalyaspor Bolu'da kaldığı süre içerisinde 3 veya 4 hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Engin Korukır, futbolcuların Bolu kampı sonunda sezona yüzde 75 hazır hale geleceğin, 3'ncü ve son hazırlık kampında da yüzde yüzlük seviyeyi yakalayacaklarını söyledi. Korukır, Diarra ve Boum'un takımda kalmasından duyduğu sevinci de paylaşırken "Şimdi daha da güçlüyüz" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 19.07.2014 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.