Alanyaspor Ertuğrul Sağlam'la anlaşamadı

Aytemiz Alanyaspor, dün anlaşma sağladığını duyurduğu Ertuğrul Sağlam ile imza aşamasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle görüşmeleri sonlandırdığını duyurdu.

18 Ocak 2017 Çarşamba 14:12
Alanyaspor Ertuğrul Sağlam'la anlaşamadı
Aytemiz Alanyaspor yönetimi, imza aşamasına gelinen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la anlaşma sağlanamadığını açıklandı. Aytemiz Alanyaspor'da Hüseyin Kalpar'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için kulüp yöneticileriyle İstanbul'da yapılan görüşmede anlaşma sağladığı bildirilen Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına getirilmesi konusu çözümsüz kaldı.

Aytemiz Alanyaspor'un facebook hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüzün teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yaptığı görüşmeler, imza aşamasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle sonlandırılmıştır" denildi.

Son Güncelleme: 18.01.2017 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.