Aksu'da şampiyon Alaylı Mahallesi

AKSU Belediyesi ve Aksu Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen halı saha futbol turnuvasında Alaylı Mahallesi şampiyon oldu.

03 Haziran 2016 Cuma 15:34
Aksu'da şampiyon Alaylı Mahallesi
 Aksu'da düzenlenen halı saha futbol turnuvasına 19 mahalle takımı katıldı. Bir ay süren mahalleler arası halı saha futbol turnuvasında Alaylı Mahallesi şampiyon oldu. İkinciliği Barbaros, üçüncülüğü Yurtpınar, dördüncülüğü ise Gökdere Mahallesi kazandı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Çalkaya Mahallesi oldu. Final karşılaşmalarını Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Ahmet Aydoğmuş, Yusuf Koçyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, meclis üyeleri de izledi.,



Şampiyon takımın kupasını veren Başkan Şahin, jest yaparak turnuvaya katılan herkese otelde tatil hediye etti. Başkan Şahin, "Gençlerimize sahip çıkmak adına değişik organizasyonlar düzenliyoruz. Bu organizasyonlarımız devam edecek. Turnuvaya katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Turnuvanın beklediklerinin üstünde ilgi gördüğünü ve bu durumdan çok memnun kaldıklarını dile getiren Aksu Spor Kulüp Başkanı Mehmet Selvi ise, karşılaşmaların dostluk içinde geçmesinden memnun kaldıklarını söyleyerek, turnuvaların gelecek yıllarda da yapılacağını söyledi.

Son Güncelleme: 03.06.2016 15:35
Anahtar Kelimeler:
Antalya Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.