25 yıllık hasreti Eto'o sonlandırdı

ANTALYASPOR'un, Aytemiz Alanyaspor karşısında 25 yıl sonra 3 puan kazandığı maçta iki gol atan Eto'o'nun yanı sıra dizindeki ağrı nedeniyle iğne tedavisiyle forma giyen Sakıb ve omzu çıkmasına rağmen sahada kalmak isteyen Motta özverileriyle galibiyette önemli rol oynadı.

29 Ocak 2017 Pazar 13:12
25 yıllık hasreti Eto'o sonlandırdı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u yenerek, puan cetvelinde 5'inci sıradaki yerini korudu. 1-0 geriye düşüğü maçta Eto'o'nun iki golüyle galibiyeti kazanan kırmızı beyazlılar, puanını 31'e çıkardı. Antalyaspor'da golleri atan Eto'o'nun yanı sıra Sakıb ile Motta da özverileriyle galibiyette önemli rol oynadı. Maç öncesi dizindeki ağrıları artan Sakıb, iğne vurularak sahaya çıktı. Maçta da zaman zaman ağrıları nedeniyle zorlanan Sakıb, Eto'o'nun 2'nci golünde çizgiden topu çevirip, Mbilla ile buluşturarak galibiyette önemli rol üstlendi.



Maçta 50'nci dakikada Danilo'nun yerine oyuna giren Motta ise yarım saat sonra rakibiyle ikili mücadelesinde omzundan sakatlık yaşadı. Omzu çıkan Motta, 8 dakika oyunda kaldıktan sonra yerini Salih Dursun'a bıraktı. Sakatlanmasına rağmen oyunda kalan Motta, ağrıları artınca 87'nci dakikada Çalımbay tarafından sahadan çıkarıldı. Kırmızı beyazlılar, lige verilen ara nedeniyle 4 gün izin yapacak. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde perşembe günü toplanacak Antalyaspor, daha sonra Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına başlaşacak. Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle kırmızı beyazlılar, 25 yıl sonra rakibini yenme başarısı gösterdi. 1992 yılında Aytemiz Alanyaspor'u mağlup eden Antalyaspor, sonrasında oynanan 8 maçta kazanamamıştı.
 

Son Güncelleme: 29.01.2017 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.