1923 Kaş Spor kuruldu

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde '1923 Kaş Spor Kulübü' kuruldu.

24 Ocak 2017 Salı 11:18
1923 Kaş Spor kuruldu
1923 Kaş Spor Kulübü'nün ilk genel kurulu Kaş Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula kulübe üyelik başvurusu yapan 43 kişiden 27'si katıldı. Kongrede yapılan konuşmaların ardından yapılan seçim sonunda yönetim kurulu üyeliklerine Bekir Göncü, Alper Ünsal, Vural Koca, Hüseyin Çekkin, Nurgün Erdoğan, İlker Şekerci ve Aşkın Kaya seçildi. Denetim Kurulu üyeleri ise Hayri Süt, Süleyman Özen ve Tevfik Arıkan'dan oluştu.
Kurucu Başkan Bekir Göncü, "1923 Kaş Spor Kulübü olarak Antalya Amatör Lig 2'nci Küme'de mücadele edeceğiz. Kaş'ın adını turizmden sonra sporda da duyurmak istiyoruz. 1923, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu, aynı zamanda Kaş'ın ilçe olmasının ve Kaş Belediyesi'nin kuruluş tarihidir. Adımızı Türkiye Cumhuriyeti ve Kaş'ın tarihiyle özdeşleştirmek istiyoruz. Daha önce halı saha futbol turnuvalarında mücadele eden Kaş Fakir Gençlikspor'un forma rengi olan sarı siyah 1923 Kaş Spor Kulübü'nün de forma rengi olacak. Bu kulübü kurmakta tek amacımız var; Kaş'ın gençlerine spor yaptırmak. Gençlerin paylaşma ve dayanışma duyguları içinde yetişmesine, birbirini sevmelerine, sağlıklı olmalarına katkı sağlamaktır" diye konuştu.
Seçimlerin ardından yapılan oylamada 1923 Kaş Spor'un 30 Ocak'ta başlayacak Antalya 2'inci Amatör'e katılmasına karar verildi. 

Son Güncelleme: 24.01.2017 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.