YENİ OLUŞUM İÇİNDEKİ AK PARTİ AJANLARI

Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, kurulma sürecinde olan iki yeni partinin gözlemleri altında olduğunu söyledi. Taş, iki partinin de kendi arkadaşlarını toplantılara davet ettiğini belirterek, “Arkadaşlarımıza, ‘Gidin bir çay için, sıkıntı olmaz’ diyorum. Gidip çaylarını içip bize bilgi aktarıyorlar” dedi.

04 Ekim 2019 Cuma 15:06
YENİ OLUŞUM İÇİNDEKİ AK PARTİ AJANLARI

BİRKAÇ İSTİFA VAR

Kurulması planlanan partilere katılmak için Antalya’dan istifalar olduğunu belirten İbrahim Ethem Taş, “2-3 tane üyemiz, yeni oluşumlara katılmak için istifa etti. İstifa edenler Konyalı ve parti tercihlerini ona göre yaptıklarını düşünüyoruz. Tabanımızda, aktif siyaset yapan hiçbir arkadaşımız istifa etmedi. Partilerin kurulması sanırım 2023 yılındaki seçimden sonraya kalacak. Parti kurmak, lider olmak her babayiğidin harcı değil. Parti kuracak iki ismin de lider vasfı olmadığını düşünüyorum” dedi.

İÇERİDEN BİLGİ ALIYORUZ

Yeni kurulacak partilerin toplantılarını takip ettiklerini belirten Taş, “Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İzlemimiz ve gözlemimiz altında. Yaptıkları toplantılara arkadaşlarımız katılıyor. İçeriden bilgi alıyoruz. Toplantı yapamadıklarını, doğru düzgün çoğunluğu sağlayamadıklarını öğreniyoruz. Bizim arkadaşlarımızı yanlışlıkla toplantılarına davet ediyorlar. 'Gidin bir çay için sıkıntı olmaz' diyorum. Gidip çaylarını içip bize bilgi aktarıyorlar” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 04.10.2019 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.