Türel'den muhtarlara bilgisayar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'teki 66 mahalle muhtarına bilgisayar dağıttı.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 19:38
Türel'den muhtarlara bilgisayar


İşler Caddesi'nde düzenlenen törene Menderes Türel'in yanı sıra Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, milletvekili adayları, muhtarlar ve davetliler katıldı.


Başkan Türel, Antalya'nın ilçelerinde ilk bilgisayarları Serik'te dağıttıklarını belirterek, "Şu ana kadar muhtarlarımıza 214 bilgisayar dağıttık. 1200 talep var. Diğer tüm muhtarlarımıza da bilgisayar vereceğiz. Artık muhtarlarımız da teknolojiyi en iyi şekilde kullanıp, çağa ayak uyduracaklar. Belediyemizde kurmuş olduğumuz MUBİN İletişim Merkezi'ne her türlü istek ve taleplerini, artık bilgisayar ortamında ulaştırabilecekler. Muhtarlarımız bizim yanımıza sadece çay, kahve içmeye gelecek. Biz yapamayacağımız sözü vermeyiz. Size söz verirsek, yerine getiririz. Onlar konuşur, biz yaparız. Biz bira festivali değil, Yörük festivali yapıyoruz. Bize 'gerici' diyorlar. Varsın desinler. Biz kültürümüzü yaşatıyoruz" dedi.


Konuşmasının ardından Başkan Türel muhtarlara bilgisayarlarını verdi. Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da muhtarlara adlarının yazılı olduğu Serik Belediyespor forması hediye etti 

Son Güncelleme: 09.05.2015 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.