TÜREL: HEYBESİNDE HİZMET OLMAYAN MAZERET ÜRETİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, "Heybesinde hizmet olmayanlar ancak mazeretlerin arkasına sığınırlar" dedi.

24 Mart 2014 Pazartesi 14:50
TÜREL: HEYBESİNDE HİZMET OLMAYAN MAZERET ÜRETİR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, seçim çalışmalarını Alanya'da sürdürdü. 'Keyfi Ala Osmanlı Mutfağı' adlı restoranda düzenlenen kahvaltıda halk otobüsçüleri, servisçiler ve minibüsçülerle bir araya gelen Türel'e, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Sipahioğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve partililer eşlik etti.

İFTİRA BATAKLIĞINDA GEZİNİRLER
Türel burada yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçiminin, genel siyaset konuşulacak seçim olmadığını söyledi. Seçilmesi halinde Alanya Belediyesi'nin talep ettiği her yetkiyi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından devredileceğini belirten Türel, "Heybesinde hizmet olmayanlar, heybesinde 'Ben şunları yaptım, bundan sonra da şunları yapacağım' diyemeyecek olanlar ancak mazeretlerin arkasına sığınır. İftira bataklığında gezinirler. Burada da söyledikleri tükenirse hemen Türkiye üzerine kurulan tuzaklardan, tezgahlardan, olmayan ayakkabı kutularından, olmayan para sayma makinalarından bahsederler" dedi.

Daha sonra Alanya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden Türel, seçim çalışmalarına Alanya Bakkal ve Bayiler Odası, Alanya Müteahhitler Birliği ve Emişbeleni Beldesi'ndeki halk toplantısıyla devam etti.

Son Güncelleme: 24.03.2014 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.