Turan Alma Aksu’ya talip

Turan Alma, MHP’den Aksu Belediye Başkan Adayı olmak için, aday adaylığı başvuru dosyasını MHP’nin Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

22 Ekim 2018 Pazartesi 15:06
Turan Alma Aksu’ya talip

Yerel seçimlerle ilgili geri sayım başlarken, adaylık yarışına girmek isteyenler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Aksu’da uzun süredir iş yapan İş insanı Turan Alma, bu yarışta yerini almak için aday adaylığı başvuru dosyasını, MHP’nin Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti. Alma daha sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli’yle görüştü.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İş İnsanı Turan Alma, “Uzun yıllardır Aksu’da iş hayatımı sürdürüyorum. Aksu’yu çok yakinen tanıyorum. Sorunlarının farkındayım. Bu sorunların çözümünde rol almak için, önümüzde ki süreçte gerçekleşecek yerel seçimlerde, MHP’den Belediye Başkan adayı olmak istiyorum. Bu anlamda aday adaylığı dosyasını, partimizin Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim ettim. Daha sonra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yle görüşerek, elini öptüm ve hayır dualarını aldım” diye konuştu.

Partisinin uygun görerek aday göstermesi ve halkın teveccühüyle seçilmesi halinde Aksu’yla ilgili çok güzel çalışmalarının olacağının altını çizen MHP’nin Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Turan Alma, “Aksu’muz çok güzel ve doğa harikası bir kent. Maalesef bir o kadarda bahtsız bir kent. Birçok zenginliği bir arada bulunduruyor. Ama sorunların çözülmemesinden dolayı da kentin yaşayanları halkımız, bu zenginliklerden nasibini alamıyor. Bizlere bu görev verildiği taktir de Aksu’yu Antalya’nın cazibe merkezi haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu çalışmalar vizyonu geniş yöneticilerin yapacağı çalışmalar. Allaha şükür bizde de bu vizyon var. Aksu’muz 5 yıl içerisinde çok müthiş bir kent olacak” diye konuştu.     

Anahtar Kelimeler:
AksuTuran Alma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.