Şahin destek istedi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtım toplantısında ismini Aksu Belediye Başkan adayı olarak deklare etmesiyle resmiyet kazanan Halil Şahin, tüm Aksululardan destek istedi. Şahin, Aksu’da daha çok yapacak işlerinin olduğuna vurgu yaptı.

28 Ocak 2019 Pazartesi 16:51
Şahin destek istedi

Partisinin Genel Bakanı Erdoğan’ın kendisine verdiği şanstan dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakının Aksu Belediye Başkan Adayı AK Partili Halil Şahin, bu güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade etti. Aksu’nun daha çok hizmete ihtiyacı olduğunu ifade eden Şahin, “Allah utandırmasın. Bu dönem daha güçlü olacağız. Gayret edeceğiz. Milletimizin bize verdiği desteği boşa çıkarmayacağız. Omuz omuza vererek, zafere ulaşacağımıza inanıyorum. Aksu’muzda daha çok yapacak işimiz var. İnşallah bu süreçte daha güzel işleri başaracağız” seklinde konuştu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-02-12 14:00:58

Başkanımız bunun gibi bir zavallıyi neden tekrar secerki hiçbir icraatı yok rant tan başka .orayı burayı haksız ihale ile peşkeş çeken .herşeye göz yuman kundu esnafını perişan eden.kunduya pazar yeri diye bir barakanın yapımina izin veren (orion) ne kadar it kopuk varsa o sözde avm nin içine dolduran haksız rekabet ile esnafı perişan eden.sürekli bu rantlarla iskemesini haramla dolduran.bir zat bu Halil şahin umarız en kısa zamanda onun yerine daha düzgün biri gelir