Şahin: Aksulular sağduyulu davranacak

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, yapılan anketlerde vatandaşın belediye hizmetlerinden memnuniyetinin yüzde 70’in üzerinde çıktığını belirterek, “Aksuluların sağduyulu davranacağına ve bu takdir duygusunun referandum sandığına yansıyacağına inanıyorum” dedi.

27 Mart 2017 Pazartesi 12:43
Şahin: Aksulular sağduyulu davranacak
REFERANDUM maratonunda hareketli günler yaşayan Antalya ve ilçelerinde yerel yönetimlerin “Performans Karnesi” de gündeme geliyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Güney Haberci Aksu’ya yaptığı değerlendirmede, “Halkımızın referandumla ilgili tercihleri mutlaka kendi hür iradesinin eseri olacaktır. Buna saygı göstermeliyiz. Bununla birlikte, Aksu’daki ‘Evet’ tercihinin çok önde gerçekleşeceği düşüncesindeyim” dedi.
Referandum anketlerini Ak Parti Genel Merkezi’nin yaptırdığını kaydeden Başkan Şahin, şöyle devam etti: “Aksu Belediyesi olarak bizim yaptırdığımız kamuoyu yoklamalarında vatandaşımızın memnuniyeti yüzde 70’in üzerinde çıkıyor. Karnemizin iyi olduğunu ifade edebilirim. Bu memnuniyet duygusunun sandığa yansıması elbette olacaktır. Ancak, görmek istemeyen bir göz, sizin başarılarınızı, ne yaparsanız yapın görmez. Ben bu kentin Belediye Başkanı olarak Aksululara inanıyorum ve güveniyorum. Çocuklarının ve torunlarının yarınlarını düşünerek karar vereceklerdir.”

 

Son Güncelleme: 27.03.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.