MHP’nin güç kaybından medet umanlar var

MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, yakın siyasi tarihten örnekler vererek, partisinin gelişmeler karşısında her zaman ilkeli bir tutum sergilediğini vurguladı.

02 Şubat 2017 Perşembe 12:27
MHP’nin güç kaybından medet umanlar var
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, MHP'nin güç kaybetmesinden medet umanlar olduğunu söyledi. Başkan Kara, “MHP'nin tutumunu eleştirerek, tabanda bir ayrışma çıkarıp, MHP'nin güç kaybetmesinden medet uman harici mahfillere bazı hatırlatmalar yapmak icap ediyor” diye konuştu. Kara, Türkiye’nin yakın siyasi geçmişinden bazı satırbaşlarını hatırlatarak, şu tespitlerde bulundu:
“AKP tarafından 11 Temmuz 2009 da çıkarılan Çözüm Süreci ile ilgili kanun 15 Temmuz'da "Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesi" adıyla Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. MHP, şiddetle itiraz etti, "Bu Türkiye'yi bölme projesidir, buna izin vermeyeceğiz" dedi. Habur, Oslo, Kandil, İmralı, Dolmabahçe Mutabakatı ve dış destekçilerine rağmen MHP sonuna kadar direndi ve haklı çıktı.
Köstebek yuvasına döndürülen, PKK'nın cephaneliği haline getirilen Güneydoğu bölgemizdeki görüntüler MHP'nin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gösterdi. 12 Eylül 2010 referandumunda HAYIR dedi, ne kadar haklı olduğu 15 Temmuz'da görüldü. Fethullah Gülen ve FETÖ yapılanması ile ilgili olarak hem iktidarı hem de devleti uyardı.. Haklı çıktı.



7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun "Başbakanlık koltuğunu MHP liderine bırakabilirim" sözüne, "Bu işler oyuncak mı?" eleştirisiyle cevap verdi. MHP'nin CHP üzerinden HDP ile bir hükümet yapmasını isteyenlerin oyununu bozdu; haklı çıktı!.. Bu aşamada Sayın Bahçeli'nin "Biz ikbalin değil, istikbalin peşindeyiz. Biz millet ve vatan davasının savunucularıyız" şeklindeki cevabı tarihe geçti.
20 Temmuz 2015 den sonra başlayan PKK ve IŞİD'in bombalı saldırıları ve hendekli tuzaklarına karşı "Sıkıyönetim ilanı" teklifine; dönemin başbakanı Davutoğlu "Bu açıklama ile milletimizin demokrasiye olan güvenini sarsmak siyasi sorumsuzluktur." şeklinde cevap verdi. Zaman Sayın Bahçeli'yi bir kez daha haklı çıkarırken, Sayın Davutoğlu'na, başbakanlığa veda etmek kaderini yaşattı..
MHP, Türkiye'nin iyi idare edildiğini söylemiyor. "Sat kurtul, ver kurtulcu" politikaların, yanlış siyasi tercihlerin, Türkiye'yi bölünmenin eşiğine getirdiğini söylüyor. Bunun müsebbibinin de AKP iktidarı olduğunu her fırsatta vurguluyor. Ama gelinen noktada devletin tepesindeki hukuksuzluğa daha fazla tahammül edilemeyeceğine vurgu yapıyor.
MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili olarak bir takım şeyler söyleniyor, ben de ne söylemişsem arkasındayım. Değişen bir tane cümlem yok ama bir de Türkiye gerçeği var." İfadesiyle aslında her şeyi anlatmış olmuyor mu?
Yani, "Söz konusu vatansa, gerisi teferruat" noktasında olduğumuz hakikati!
Daha dün El-Bab da 5 şehit verdik. Ordumuz sınırlarımızın dışında teröristlere ve onların arkasındaki güçlere karşı vatan mücadelesi veriyor.
Milletimiz, evlatlarını vatana şehit vermekten imtina etmezken, biz 18 maddelik bir Anayasa değişikliğini millet iradesine sunmaktan neden imtina edelim ki?”
 

Son Güncelleme: 02.02.2017 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.