MHP’li Yurdakul, “Antalya’da 1’inciyiz”

Antalya MHP milletvekili adayları, Ahmet Selim Yurdakul ile Kürşad Tatar Aksu ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.  Ardından esnaf ziyaretlerine geçen Yurdakul ve beraberindeki ekip esnafın sorunlarını dinleyip Cumhur İttifakını anlattılar.

04 Haziran 2018 Pazartesi 11:50
MHP’li Yurdakul, “Antalya’da 1’inciyiz”

Antalya MHP milletvekili adayları, Ahmet Selim Yurdakul ile Kürşad Tatar Aksu ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.  Ardından esnaf ziyaretlerine geçen Yurdakul ve beraberindeki ekip esnafın sorunlarını dinleyip Cumhur İttifakını anlattılar.

Dik duruş sergiledik

24 Haziran seçimlerine sayılı haftalar kaldı. Adaylar tam hızla saha çalışmalarını yapmaya devam ediyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin danışmanlarından olan ve 2’inci sırada Antalya Milletvekili adayı olarak gösterilen Ahmet Selim Yurdakul, Aksu İlçe Teşkilatı’na gelerek basın açıklaması yaptı ve ardından esnafa ziyaretlerinde bulundu. 15 Temmuz’da milliyetçi ve ülkücü camiasının Türk milletiyle birlikte FETÖ terör örgütüne karşı dik duruş sergilediğinin altını çizen Yurdakul,  “Bu duruşla ülkemizin bölünmesini ve parçalanmasını engellemişlerdir. Partimizin son 2 yıl içerisinde yaşadığı sorunlar esnasında liderinin ve davasının yanında duran tüm teşkilat mensuplarımıza, milliyetçi ve ülkücü camiamıza içtenlikle ve samimiyetimle teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimin ilk turda sona ereceğinden yanayız

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda sonuçlanacağına dikkat çeken MHP Milletvekili adayı Ahmet Selim Yurdakul, “Buna inanıyorum ki, Milliyetçi ülkücü camia parlamentoda çok yüksek oranda temsil edecektir. Antalya’da kesinlikle MHP birinci parti olacaktır. Sanayi, pazar esnafını gezdik, Sivil toplum kuruluşlarını gezdik. Çiftçilerimizle istişare halindeyiz. Vatandaşlarımızın bazı sorunları var ve herkes diyor ki vatan olmazsa toprak bütünlüğü olmazsa nerede siyaset yapacaksınız. Antalya’da birinci olacağımızı rahatlıkla ifade edebilirim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Siyasi kargaşaya karşı seçimler öne alındı

“Hepimizin bildiği gibi 24 Haziran seçimleri var. Aslında 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa değişikliği ile birlikte Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinin normal tarihi 3 Kasım 2019 olarak belirlenmiştir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulanmasını istemeyen yabancı güçler ve onların içlerindeki maşaları siyasi kargaşa yaratarak bu sistemin uygulanmaması için ellerinden gelen tüm çabaları sarf etmişlerdir”

Hepimiz sahadayız

Yurdakul “MHP olarak liderimiz, Türkiye’de milletvekili adaylarını en erken açıklayan partidir. İl teşkilatlarımızla birlikte Antalya’yı da 6 gruba bölerek Gazipaşa’dan Kaş’a kadar alana aktif olarak indik. Tüm vatandaşlarımızı, esnafımızı, köylümüzü, çiftçimizi, memurumuzu, ev hanımlarımızı herkesi ziyaret ediyoruz. Onların MHP’den isteklerini dinliyor ve MHP’nin yapmak istediklerini anlatıyoruz.  24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakının güçlü çıkması için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.