MHP Serik kongresi yapıldı

MHP Serik ilçe başkanlığının olağan kongresinde; genel merkez tarafından yönetimin feshedilmesi sonrası göreve getirilen Ahmet Ali Coşkun başkan seçildi.

27 Mart 2017 Pazartesi 11:10
MHP Serik kongresi yapıldı
MHP Serik ilçe başkanlığının olağan kongresi yapıldı. Gündoğdu Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, eski MHP Antalya milletvekili Hüseyin Yıldız, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

İl Başkanı Mustafa Aksoy, "MHP, Türk milleti adına siyaset yapan bir siyasi partidir. Milliyetçi Hareket Partisi'ni diğer siyasi partilerden ayıran çok önemli özellikleri vardır. MHP'de şehadet şerbeti içen, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı ve bekası adına, devletin devamlılığı adına mücadele eden şehitlerin partisi olmasıdır" dedi.

Divan başkanlığını eski milletvekili Hüseyin Yıldız'ın yaptığı kongrede gündem maddeleri okunduktan sonra başkanlık seçimine geçildi. Genel merkez kararıyla feshedilen yönetimin yerine göreve getirilen Ahmet Ali Coşkun ile Kürşat Karakoyun'un yarıştığı seçimlerde 393 delegeden 306'sı oy kullandı. Kullanılan oyların 228'ini alan Ahmet Ali Coşkun başkan seçildi. Kürşat Karakoyun ise 73 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı.

Ahmet Ali Coşkun'un yönetim kurulu ise Osman Yıldız, Hasan Ali Tuncer, Ayten Günal, Veysel Şahin, Endam Önder, Ramazan Ekici, İsa Kaşlı, Yusuf Kürşad Aydın, Mehmet Gür, Arif Kaya, Hüseyin Akçaoğlu, Veli Bildir, Hüdai Nacak, Ramazan Dinçsoy, Hakkı Sayın, Muhammet Koray Çalık, Hüseyin Şahbaz ve Ufuk Yıldırım'dan oluştu. 

Son Güncelleme: 27.03.2017 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.