Memur zihniyetiyle EXPO yönetilemez

EXPO alanının özelliştirme sürecinde olduğunu belirten Bakan Faruk Çelik, “Burasının profesyonelce yönetilmesi şart. Memur zihniyeti ile yönetim artık söz konusu olamaz” dedi

01 Mayıs 2017 Pazartesi 11:57
Memur zihniyetiyle EXPO yönetilemez
EXPO 2016 alanının geleceği ile ilgili özelleştirme süreci devam ederken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’ten alan ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Söz konusu alanın Antalya’nın ve turizmin hizmetinde olmaya devam edeceğini belirten Bakan Çelik, sürecin tamamlanarak bir an önce alanın sahibini bulması gerektiğini söyledi.

PROFESYONELLİK ŞART
Özelleştirme sonucu alanı alan kişinin burayı profesyonelce yönetmesi gerektiğini belirten Çelik, “EXPO alanı, turizme ve Antalya’nın yoğun turist akınına yeni bir pencere olmaya devam edecek. Memur zihniyeti ile buranın yönetilmesi düşünülemez. Söz konusu alan kesinlikle profesyonel bir anlayışla yönetilmeli” dedi.

TURİZME HİZMET EDECEK
EXPO alanı ile ilgili Antalya halkının endişe etmesini gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını belirten Bakan Çelik, şunları söyledi: “Alan özelleştirilinceye kadar canlı tutulmak zorunda. Devasa alanın turizme hizmet edebilmesi için bakanlık olarak üzerimize düşen neyse onu yerine getirmeye hazırız. Buranın sahibi kim olursa olsun, Antalya’ya ve turizme hizmet etmeye devam edecek”.


 

Son Güncelleme: 01.05.2017 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.