Konuşmam Çalışırım

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, seçim sonrası ortamı gazetemize değerlendirerek, “İlçemiz hizmet bekliyor. Konuşma zamanı değil” dedi.

16 Kasım 2015 Pazartesi 11:36
Konuşmam Çalışırım



KALKINMA YOLU AÇIK

Başkan Halil Şahin, seçimlerin ardından ortaya çıkan tablonun tüm Türkiye’de istikrara işaret ettiğini ve kalkınma yolunun açıldığını söyledi. Şahin, “Artık tüm enerjimizi vakit kaybetmeden Aksu’ya vermeliyiz ” diye konuştu.

ORTAK BİR ENERJİ
“Bundan sonra, el birliği ile ülkemiz ve ilçemiz için neler yapabileceğimizi düşünmenin zamanıdır. Hep birlikte ve ortak bir enerji ile Aksu için çalışalım. Bizden sonraki nesillere daha kalkınmış bir Aksu armağan edelim.”

41 PROJE YETMEZ
“Ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş bir Aksu’nun ilk işaretleri alınıyor. Hizmet süremizin sonunda inşallah söz verdiğimiz tüm projeleri gerçekleştirmiş olacağız. Bununla kalmayıp yenilerini gerçekleştireceğiz.”


Boş zamanımız yok Aksu hizmet istiyor

SEÇMENİN istikrar ve kalkınma umuduyla büyük bir sandık zaferi armağan ettiği Ak Parti, önümüzdeki dönemde ülke genelinde olduğu gibi Aksu’da da yeni projeleri devreye sokmayı hedefliyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Bizi tanıyanlar iyi bilir, konuşmak yerine çalışmayı tercih ederiz. Onun bunun lafına cevap vermekle, polemikle geçirecek boş zamanımız yok. Aksu hizmet bekliyor. Biz de bu hizmete talip olduk” dedi.

HAYIR DUASI YETERLİ
Önümüzdeki süreçte kalkınma hamlesinin önünü kesmeye niyetlenecek çabalar da olacağına işaret eden Başkan Şahin, gazetemize verdiği özel röportajda, şunları söyledi: “Katıldığım tüm etkinliklerde şunu söylerim. Ben uzun konuşmalar yapmayı sevmem. Beni övmelerini de beklemem. Gelecek nesillerin, ‘Bizden öncekiler böyle güzel hizmetler yapmış’ diyerek hayır duası etmeleri yeterli olur. O yüzden tüm çabamız, Aksu’da taş üstüne bir taş daha koymaktır.”

KALKINMA HAMLELERİ
Göreve gelirken, oy veren ya da vermeyen tüm Aksulu hemşerilerine 41 proje vaadinde bulunduklarını dile getiren Belediye Başkanı Halil Şahin, şöyle devam etti: “Aksu’da tarımın çok daha teknolojik ve verimli bir yapıya kavuşturulmasını hedef alarak, tarım alanlarının korunmasını titizlikle savunarak kalkınmayı hedefliyoruz. Mülkiyet sorunlarının en kısa sürede aşılması ile Aksumuzu süratle ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınma ile buluşturacağız.”

İLK MEYVELER ALINIYOR
Aksu’da modern bir kent olmanın ilk meyvelerinin alınmaya başlandığını kaydeden Başkan Şahin, hastane, kent meydanı, hükümet konağı ve adliye binası ile ilgili çok olumlu gelişmeler yaşandığını, eğitim alanındaki çabalarının da sürdüğünü söyledi. Çok konuşan değil, çok iş yapan bir Belediye Başkanı olarak hatırlanmak istediğini anlatan Şahin, “İnsanlarımızın bizi bu yönümüzle anmaları temennisindeyiz. Allah izin verirse bunu başaracağız” dedi.
 

Son Güncelleme: 16.11.2015 11:41
Anahtar Kelimeler:
Aksu BelediyesiHalil Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.