Kazanan CHP olacak

Yeni dönem için tekrar adaylığını açıklayan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, partisinin Aksu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kumbul, yarışı kazanan kim olursa olsun seçimin galibinin CHP olacağını söyledi

21 Ocak 2020 Salı 12:10
Kazanan CHP olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kumbul, kongre öncesi ilçe başkanlıklarını ziyaret etmeye devam ediyor. İlçe ziyaretleri kapsamında CHP Aksu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kumbul, kongrede güven tazeleyen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız ve yönetimine başarılar diledi. Önümüzdeki genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyacak kadronun içinde olmak istediğini belirten Kumbul, il delegelerinden destek istedi.

İYİ PARTİ DİRETTİ

Yeni yönetime başarı dileyen Ahmet Kumbul, yerel seçimlerde Aksu’nun kaybedilmesine ilişkin açıklama yaptı. Kumbul, “İYİ parti bizden ilk başta 12 ilçe istedi. Görüşmelerin tümünü genel merkez yaptı. Bu görüşmelerde en büyük tartışma Kepez ve Aksu üzerinden oldu. ‘Aksu kırmızı çizgimiz’ olayı, sadece İYİ Parti İl Başkanlığı’nın olayı değildi. İYİ Parti Genel Merkezi’nin, Koray Aydın’ın talebiydi. O nedenle bu kadar zor oldu. Biz, ‘belki baskın bir açıklamayla Aksu’yu alırız’ diye düşündük ama maalesef çok direttiler. Genel merkez, ‘Kepez’i verirsek Büyükşehir’i kaybederiz’ düşüncesiyle Aksu’yu maalesef İYİ Parti’ye bıraktı. Kenan Yıldız ve İsa Yıldırım ile birlikte İYİ Parti Genel Merkez’e gittik. Anck ittifak sürecinde yapılan anlaşmalar neticesinde Aksu İYİ Parti’de kaldı.

BİZ BİR AİLEYİZ

İl başkanlığı için yarışan isimler olduğunu belirten Kumbul, “Yarışı kim kazanırsa kazansın, sonuçta kazanan parti olacaktır. Biz kazansak da kaybetsek de partimiz için sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Ben biliyorum ki, bu kadrolar bir erken seçim olması durumunda iktidar partisinin kadroları olacak. Biz büyük bir aileyiz. Partimiz ve ittifak içindeki birliktelik devam ettiği sürece, ilk genel seçimde iktidar olacağımıza inanıyorum. Ne kadar uğraşsalar da bizim birliğimizi bozamayacaklarını düşünüyorum. Önümüzdeki genel seçimde partiyi iktidara götüren kadronun içinde olmak istiyorum. Delege arkadaşlarımızın desteğini bekliyorum” diye konuştu.

YENİ ÖRGÜTLENME MODELİ

Önümüzdeki süreçte ilçe örgütlerine yönelik planlamalar yapacaklarını belirten Kumbul, şöyle konuştu: “Önümüzdeki süreçte daha sahada daha aktif olan ilçe örgütlerini yaratmak durumundayız. Üyelerimizin partimize daha çok katkı sunmasını sağlamak için projelerimiz var. Bölgelerin özelliklerine göre komisyonlarımızı kuracağız. Önümüzdeki dönemde yeni bir örgütlenme modelini yaratıp bunun içine birazcık duygu, sevgi, saygı ve aile olabilme yetisini koyabilmemiz gerekiyor. Vatandaşımızın ve üyelerimizin taleplerini belediye başkanına iletmeye ve bu taleplerin arkasında durmaya devam edeceğiz. Ancak hiç kimse bizim belediye başkanımızla kavga ettiğimizi duymayacak. Biri diğerinin yıpranmasını istiyor diye kimseyle kavga etmeyeceğiz”.

Son Güncelleme: 21.01.2020 12:17
Anahtar Kelimeler:
AksuAntalyaCHPAhmet Kumbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.