İYİ Partili küskünler ikna olmadı

İYİ Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın, çoğunluğu Aksu'nun İYİ Parti Kurucu üyelerinden oluşan küskünleri ikna etme çabası sonuç vermedi.  Küskünlerin Vekil Çokal’a “Partimizin iyiliği için Aksu’da İYİ Parti’ye oy vermeyeceğiz”  dedikleri ifade edildi.

13 Mart 2019 Çarşamba 14:45
İYİ Partili küskünler ikna olmadı

31 Mart yerel seçimleri öncesi oluşturulan meclis üyeliği listesine konulan tepki sonucu, İYİ Parti tabanında oluşan rahatsızlığı gidermek için, İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın, küskünleri ikna etme çabasında bir sonuç alınmadığı ifade edildi. Vekil Çokal, önceki akşam, çoğu İYİ Parti’nin Aksu İlçe Kurucu üyelerinde oluşan küskünler gurubuyla,  Aksu’da bir restoranda bir araya gelmişti.

Kulislerde sızan bilgilere göre yapılan görüşmelerde, küskün grubun Vekil Çokal’a rest çektiği ifade edildi.  Vekil Çokal’ın küskünlere “Bu işin buralara nasıl geldi?” sorusuna, “Kuruluş aşamasından buyana partimizin her türlü kahrını çektik. Bu çalışmalar sonucu Aksu’da partimizi belirli bir aşamaya getirdik. Ama ne yazık ki, dışardan enjekte olan bireylerin yaptığı operasyon başarılı oldu.  Bizler adam yerine konulmadık. Kırgınız. Partimizin iyiliği için yerel seçimlerde Aksu’da partimize oy vermeyeceğiz” şeklinde yanıt verdikleri ifade edildi.

Son Güncelleme: 13.03.2019 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.