İYİ PARTİ’DEN ÜYE KAYIT KAMPANYASI

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in talimatıyla düzenlenen üye kayıt kampanyası, Aksu’da partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti

15 Ekim 2019 Salı 17:20
İYİ PARTİ’DEN ÜYE KAYIT KAMPANYASI

Aksu Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene, İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı ve Feridun Bahşi, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, Konyaaltı ilçe Başkanı Serap Kaya İncir, kurucu üyeler, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Yeni üyelere rozetleri İl Başkanı Yavuz Temizer ve Milletvekilleri Hasan Subaşı ile Feridun Bahşi tarafından takıldı.

HEDEF 25 BİN ÜYE

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, demokrasiyi tabana yaymayı hedeflediklerini belirtti. Temizer, “Demokrasiyi tabana yayma noktasında üye kayıt kampanyasını başlatacağımızı söyledik, Bugün üçüncü ilçemizdeyiz. Biz demokrasiyi tabana yayma noktasında Antalya’da 25 bin üye hedefi koyduk. İnşallah 25 bin üye ile şubat ayında kongrelerimizi başlatacağız. Bu konuda ilçe teşkilatlarımıza ve partililerimize büyük görev düşüyor. Çok zor bir iş değil 250 bin oy aldığımız yerde 25 bin, 9 bin oy aldığımız Aksu’da 900 üye kaydı yapmak. Biz İYİ Parti’yi iktidarda görmek istiyoruz. Bunun yolunun buradan geçtiğini biliyorum. Aksu’dan ricam, en kısa sürede bu seferberliği tamamlamak” diye konuştu.

PARTİMİZ SAHİBİNİ ARIYOR

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı yaptığı konuşmada, “Gerek devlet idaresinde gerek parti idarelerinde partinin tek ele geçmesi felaketle sonuçlanır. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durumda, kamu yönetiminin tek kişinin idaresine terk edilmesi çok büyük sorunlar yaşatmaya başladı. Partilerde de, gerek merkezde gerek illerde ‘parti benim olsun’ diyenler siyasi heyecanın çekişmenin içinde mutlaka olmuştur ve olacaktır. İYİ Partili arkadaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisi’nde buna isyan ederek buna isyan ederek demokrasi aracılığıyla İYİ Parti’yi kurmuşlardır. Parti şimdi sahibini arıyor. 25 bin üyeyi yaptığımız zaman, Antalya’da sahibi öncelikle o 25 bin üyedir. Halktır neticede sahibi. Bunu başarmak zorundayız. İYİ Parti’nin iktidara gelmesinin yolu buradan geçmektedir” dedi.

DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜ YERLEŞTİRMELİYİZ

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, demokrasi kültürünün parti içerisinde yerleşmesini hedeflediklerini belirtti. Bahşi, en kısa sürede Antalya hedefi olan 25 bin üye kaydını tamamlamak istediklerini vurguladı. İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Bal ise, “Tüm vatandaşlarımıza, kendinize bir iyilik yapın ve İYİ Parti’ye üye olun diyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.10.2019 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.