Eski Başkan İsa Yıldırım’dan 10 milyonluk vurgun iddiası

Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım, ihale yolsuzluğu iddiasını ortaya attı. Aksu Belediyesi’nce gerçekleştirilen asfalt ihalesinde, belediyenin 10 Milyon TL zarara uğratıldığını öne süren Yıldırım, bu uygulamaya karşı çıkan personelin Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin tarafından sürgün edildiğini ileri sürdü.

21 Haziran 2017 Çarşamba 10:36
Eski Başkan İsa Yıldırım’dan 10 milyonluk vurgun iddiası
Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım, sosyal paylaşım sayfasında çok konuşulacak yolsuzluk iddiasını ortaya atarak, sert açıklamalarda bulundu. Yıldırım, daha önce 11 Milyon TL’ye gerçekleştirilen asfalt ihalesinin uygunsuz bir şekilde iptal edilerek, 21 Milyon’a tekrar ihale edildiğini öne sürdü. Daha önceki ihalenin iptalinin yasalara uygun olmadığını ve arada artan 10 milyon TL’lik fahiş fiyatın ise ihale hukukuna uymadığına değinen İsa Yıldırım, bu yanlış uygulamaya itiraz ederek imza koymayan personelin cezalandırıldığını ileri sürdü.

Yıldırım ayrıca, Başkan Halil Şahin’in kanunsuz yol açılması emrini verdiği bir personeli, verilen işin kanunlara aykırı olduğunu iddia etmesi üzerine yumruklayarak yaka paça odasından dışarı attığını öne sürdü.

İşte Yıldırım’ın sosyal paylaşım sayfasında ki çok konuşulacak o sert açıklaması…

Allahtan korkmaz, kuldan utanmaz, adaleti tınlamaz aksu belediye başkanı Halil şahin halkı donuna kadar soymaya devam ediyor!
11 trilyona yapılan asfalt ihalesini iptal eden Halil şahin 21 tirilyona 21/b ihale kanununa göre ihale yapar. 21/b ihale kanunun sadece doğal afet hallerinde yapılabileceğini savunan komisyon üyeleri bu ihalenin hukuka uygun olmadığını ve aradaki artan 10 trilyonluk fahiş fiyat farkının belediyeyi zarara uğratacağına dair Halil şahini uyarırlar.
Personele ısrarla ihaleyi yapacaksınız emrini veren Halil paşa ihaleyi şerhli imzalayan aksu halkının hakkını korumaya çalışan 6 personeli cezalandırır ve Karaöz sürgün bölgesine sürer.
Bu da yetmezmiş gibi kanunsuz yol açılması emrini verdiği personeli verilen işin kanunlara aykırı olduğunu iddia etmesi üzerine personelini yumruklayarak yaka paça odasından dışarı atar.
eeeey kursağı haram dolu devlet gücüyle garibana kabadayılık yapan sahtekar!
Aksu halkından çaldıklarını senin ve haramilerinin burnundan fitil fitil getirmezsem,
garibanın çocuklarına vurduğun o tokatların hesabını sormazsam namerdim!!!


 

Son Güncelleme: 21.06.2017 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSA YILDIRIM 2017-06-21 11:19:40

HALK YOKSULLUĞUN ALTINDA İNİM İNİM İNLERKEN DEVLETİN MİLLETİN HAKKINA GÖZ DİKENLER BİLSİNKİ O GÖZLER OYLUM OYLUM OYULUR.
MEYDAN BOŞ, KÖY KÖPEKSİZ DEĞİL..


Avatar
reis karapaca 2017-07-17 03:26:02

Bravo başkan allah razı olsun