Cumhurbaşkanı forslu Baykal paylaşımı

ANTALYA'da CHP'nin eski Konyaaltı İlçe Başkanı Şefik Dirgen, sosyal medya hesabından, CHP önceki genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı Cumhurbaşkanlığı forsu önündeki fotomontaj fotoğrafını yayımladı.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 16:38
Cumhurbaşkanı forslu Baykal paylaşımı
Deniz Baykal'ın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programında, cumhurbaşkanı seçimleri ve adaylık konusundaki açıklamaları, Antalya'da da yankı buldu. Daha önce CHP Antalya İl yönetiminde İl Sekreteri, Konyaaltı İlçe Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Şefik Dirgen, sosyal medya hesabından Deniz Baykal'ın cumhurbaşkanlığı forsu önünde yer aldığı fotomontaj bir fotoğrafını yayımladı. Fotoğrafı üstünde 'Toplumun her kesimini kucaklayacak başkan adayı Deniz Baykal' yazısı yer aldı. Dirgen hesabından “O deneyimli, tecrübeli ve her kesimi kucaklayacak siyasi bir deha. Ülkemizde şekillenen siyasi ortamda 2019'da yüzde 49 blokunu bir arada tutacak ve bu oranı yukarılara taşıyacak devlet adamıdır" paylaşımında bulundu.
 

Son Güncelleme: 03.05.2017 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.