CHP’nin Adayı Muhittin Böcek

CHP Genel Merkezi’nde bugün yapılan toplantı sonucunda, CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Muhittin Böcek olduğu ifade edildi.

17 Aralık 2018 Pazartesi 17:34
CHP’nin Adayı Muhittin Böcek

Muhittin Böcek’in de katıldığı, CHP Genel Merkezi’nde bugün yapılan toplantı sonucunda Muhittin Böcek’e CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı verildiği ifade edildi.

Yarın yapılacak olan Parti Meclisi (PM) toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Muhhittin Böcek’in ismi açıklandıktan sonra adaylık kesinleşecek. Toplantı sonrası Antalya’ya dönecek olan Böcek’in havaalanında coşkulu bir şekilde karşılanacağıda gelen bilgiler arasında.

Konyaaltı'nda dört dönemdir belediye başkanlığı yapan Böcek, parti kulislerinde en çok konuşulan isimdi. İYİ Parti kanadının da Muhittin Böcek ismine sıcak durduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.12.2018 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.