CHP'li Kök: İsa Yıldırım adayımız değil

CHP İL Başkanı Devrim Kök, Aksu’nun Bağımsız Belediye Başkanı İsa Yıldırım için son noktayı koydu. Kök,”Yıldırım adayımız değil” dedi.

29 Eylül 2013 Pazar 22:18
CHP'li Kök: İsa Yıldırım adayımız değil
İl Başkanı Devrim Kök ayrıca, Aksu Belediyesi'nin bağımsız Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın, adaylık noktasında gündemlerinde olmadığını söyledi. İlçede iki aday adaylarının bulunduğunu ve her ikisini de yaklaşık 3-4 aydır düzenli çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden İl Başkanı Kök, şöyle konuştu: "Partimiz, her iki arkadaşımızın da adaylık çalışmaları kapsamında Aksu'da önemli bir mesafe kat etti. Aksu'da partimizin yakaladığı ivme, bir başka ismin aday olarak aranması ihtiyacını ortadan kaldırmıştır. Aksu için iki ismin dışında bir aday arayışımız yoktur. CHP Aksu'da seçimlere bu iki aday adayı arkadaşımızdan biriyle gidecektir."

İl Başkanı Devrim Kök, Belediye Başkanı Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu havalimanında karşılaması ve oradan Ramada Plaza Otel'de düzenlenen konferansta biraraya gelmesiyle ilgili olarak da "Olabilir. Bu CHP'nin Aksu'da yakaladığı başarıyı gösterir"sözleriyle değerlendirdi. CHP'nin Aksu'daki iki belediye başkan aday adayı, halihazırda kamu görevlisi oldukları için resmi müracaata dönüştüremedi. Atatürk Devlet Hastanesi hekimlerinden Cengiz Aldemir ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı hekimlerinden Ramazan Çetin, Yüksek Seçim Kurulu'nun aday olmak isteyen kamu görevlileri için açıklayacağı takvimi bekliyor.
 

Son Güncelleme: 29.09.2013 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.