CHP'li Gözaçan: İnsana dokunan projeler için adayım

CHP Antalya Milletvekili aday adayı Özlem Gözaçan, Türkiye'nin artık CHP'ye ihtiyacı olduğunu, insana dokunan projeleri hayata geçirmek için aday adayı olduğunu söyledi.

07 Mart 2015 Cumartesi 09:17
CHP'li Gözaçan: İnsana dokunan projeler için adayım
Eczacı Özlem Gözaçan, CHP'den milletvekili aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Siyasete 2008 yılında CHP Muratpaşa ilçe teşkilatında başlayan ve iki dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunan iki çocuk annesi Gözaçan, 2011 seçimlerinde de milletvekili aday adayı oldu. Geçen yılki CHP kurultayında Parti Meclisi'ne aday olan ve 65 oy alan Gözaçan, basın toplantısında 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Gözaçan, “Bölünmeye başladığımız, ayrıştırıldığımız ve en önemlisi cahilleştirilmek istendiğimiz bir dönemi yaşıyoruz" dedi. Bu ayrıştırma içinde kadınların tacize ve tecavüze uğradığını ve hatta öldürüldüğünü söyleyen Gözaçan, “Erkek egemen zihniyetli hükümet, erkek egemen düzeni değiştirmek adına bir şeyler yapmak bir yana, yaptıkları açıklamalarla kadına şiddeti özendiriyor" dedi. Türkiye'nin artık CHP'ye ihtiyacı olduğunu söyleyen Özlem Gözaçan, insana dokunan projeleri hayata geçirmek için aday adayı olduğunu söyledi.
 

Son Güncelleme: 07.03.2015 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.