CHP'DEN DESTEK TURU

CHP Antalya İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulan 'Cumhurbaşkanlığı Seçim Komitesi', Sivil Toplum Kuruluşları ile meslek odalarına ziyaret programını sürdürüyor.

07 Ağustos 2014 Perşembe 10:46
CHP'DEN DESTEK TURU
Komite üyelerinden Muratpaşa Belediyesi Meclisi'nin CHP'li üyesi Mutlugül Tarım, CHP Çağlayan Mahallesi Çalışma ofisi Sorumlusu Serpil Üstün ile parti üyesi Ahmet Bezirgan, Antalya Sanatçılar Derneği'ni (ANSAN) ziyaret etti.

CHP'li komite üyelerini, ANSAN Yönetim Kurulu üyeleri Turan Ergün, Özlem Şahin, Harun Yiğit, Feridun Karaçetin karşıladı. Konuklar, CHP ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin ortak aday gösterdiği, birçok partinin de destek verdiği cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kişiliğini, özelliklerini, dünya görüşünü anlattı, sanatçılardan destek istedi. Meclis üyesi Mutlu Tarım, İhsanoğlu için, "Dünyaca saygın bir isim" dedi.

Son Güncelleme: 07.08.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.