CHP’de Aksu’da değişim anlaşmazlığı

24 Haziran seçimlerinden hemen sonra başlayan CHP'deki olağanüstü kurultay tartışmalarına Aksu İlçe teşkilatı da katıldı. CHP Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Karaçalı’nın sosyal medya hesabında, “İlçe teşkilatı olarak değişim için ortak karar aldık” paylaşımı, tartışmaları da beraberinde getirdi. İlçe Başkanı Kenan Yıldız’da alınan kararı doğruladı, “Ama hala attığımız bir adım yok” dedi.   

23 Temmuz 2018 Pazartesi 13:01
CHP’de Aksu’da değişim anlaşmazlığı

CHP' de “Değişim ve Dönüşüm Kurultayı” için başlatılan noter tasdikli imza kampanyasına Aksu İlçe Örgütünden de destek geldi.  CHP İlçe Başkan yardımcılarından Ali Karaçalı, sosyal medya hesabında, İlçe Başkanı Kenan Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, değişimin yapılması gerektiği yönünde karar aldıklarını paylaştı. Toplantıda 14 kişilik yönetim kurulunun 13’ünün değişimden yana, 1 üyenin de olumsuz yönde karar verdiği ifade edildi. İlçe Başkanı Kenan Yıldız’da toplantıyı doğruladı.

Yönetim kurulu arkadaşlarının değişimden yana taleplerinin olduğunu ve bu anlamda toplantı talep ettiklerinin altını çizen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda toplantımızı gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Tabanın değişimden yana taleplerin olduğu ifade edildi. Arkadaşlarımızın çoğu değişimin olması gerektiği yönünde görüş belirttiler. Ama şu an için sıkıntılı bir süreçteyiz. Süreci izliyoruz. Hala resmi olarak attığımız bir adım yok” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Aksu’da yalnız kendisinin kurultay delegesi olduğunun da altını çizen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Bizler temsil noktasındayız. Bireysel olarak hareket etme hakkımız yok. İlçe başkanı olarak talepleri değerlendirmek zorundayız. Toplantımızı da bu talepler doğrultusunda gerçekleştirdik. Çoğunluk ne derse onu yapmak zorundayız. Aksi bir adım bireyselliği ortaya çıkarır. Kırgınlıklara ve küskünlüklere neden olur. Umarım orta bir yol bulunur” diye açıklamalarda bulundu.  Gelişmeler bu şekilde yaşanırken, Karaçalı’nın sosyal medya paylaşımı ise çok sayıda yoruma yol açtı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.