Bir CHP’li üyenin 10 oy getirisi var

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Aksu’nun 35 mahallesinde üye kaydı çalışması yaptıklarının altını çizerek, “Bizim binlerce üyemiz yok. Ama her bir üyemizin 10 oy getirisi var. Biz vatandaşları zorlamadan, vatandaşları zan altında bırakmadan planlı, programlı ve öz güvenleri yüksek olan bireyleri üye yapıyoruz” dedi.

30 Mart 2021 Salı 17:19
Bir CHP’li üyenin 10 oy getirisi var

Parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, bir taraftan da birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. CHP Aksu İlçe Başkanlığı olarak 35 mahallede üye kaydı çalışması yaptıklarını dile getiren İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Bu mahallelerde bulunan mahalle temsilcilerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürtüyoruz. İş ve menfaat amaçlı değil de, gerçekten CHP’nin ilkelerine inanmış bireyler üye kaydı yaptırıyor.  Bunun dışında mahalle temsilcilerinin artırılmasına yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizde binlerce üye yok. Bir tane üyemiz on kişi demektir. Aynı aileden 10 kişilik bir üye çalışması yapmıyoruz” dedi.

Yıldız,  “Dolaysıyla burada ülkemizin ve vatandaşımızın içerisinde bulunduğu sıkıtılar var. Genel anlamda sıkıntılar var. Siyasi ayrımcılık var. Bunu üzülerek söylüyorum. Bizler bu siyasi ayırımcılığı tasvip etmiyoruz. Bize bir iş ve sıkıntı amaçlı gelen hiçbir bireye çözüm amaçlı partisini sormuyoruz.  Kim olduğunu nereli olduğunu sormuyoruz. Sıkıntısını ve derdini soruyor, derdine nasıl derman olabiliriz yönünde çare yollarına bakıyoruz. Partili olarak birçok kişi benim çocuğum askeri sınavlara girecek,  üniversiteye girecek KPSS’ye girecek, burada bizim üyeliğimiz görülürse, zorluklar çekeriz diye seslenişlerde bulunuyorlar. Bu da bizi inanın çok üzüyor. Dolaysıyla biz vatandaşları zorlamadan, vatandaşları zan altında bırakmadan planlı programlı öz güvenleri yüksek olan vatandaşlarımızı üye yapıyoruz” şeklinde konuştu.

CHP’nin ülkenin ve vatanın muasır medeniyetler seviyesine çıkması için uğraşan bir siyasi hareket olduğunu ifade eden CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Bunun dışında bir ilkemiz yok. Tam bağımsız ülke derken, bunları savunuyoruz. Tarımda ekonomide, hayvancılıkta, dışarıya muhtaç olmayan bir ülkenin olmasını savunuyoruz. Ülkemizin cennet gibi bir coğrafyası var. Maalesef günümüze baktığımız zamanda muhtaç durumdayız. Bu bizi üzüyor. Biz bu vaziyetten nasıl çıkabiliriz bunun hesaplarını yapıyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Ve önerilerimiz var. Siyaset yapan bütün kardeşlerime önerilerimiz var. Bu AK Partili, MHP’li, CHP’li kardeşlerimiz de olabilir. Şunu konuşmalıyız. Projeleri konuşmalıyız. Üretimi konuşmalıyız. Kavga etmemeliyiz” dedi.

Kavga dilinin ülkeyi iyi bir yere götürmediğini aksine, sürekli kötüye götürdüğünü söyleyen Yıldız, “Aynı vatanda sürekli, sanki iki düşman cephe var. Bunlar bizi CHP’li yöneticiler olarak derinden üzüyor. Bu şekilde bir siyaset olmaz.  Bütün patilerde siyaset yapan arkadaşlarımız, ülkenin menfaati için siyaset yapıyor. Yıllar öncesinde olduğu gibi tartışalım, arenaya çıkalım, konuşalım. Biz düşman mıyız ki, bir birimize ön yargıyla bakıyoruz?  Aksine bizler kardeşiz. Hangi partili olursa olsun biz kardeşiz. Bu gerçeği yüreğimize ve kafamıza yerleştirmeliyiz. Bunun üzerinden hareket edip, ülkemizin bu dar girdaptan nasıl çıkarabiliriz hesabını yapmalıyız. Ben yanlış yapıyorsam, karşı görüşteki siyasetçi arkadaşım da, -Sen bunu diyorsun, ama doğru yolu budur- desin. Bunu da değerlendirelim. Sırf ben söylüyorum diye yanlışta olsa bir şeyi yapmak yanlıştır” diye konuştu.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
AksuCHPKenan Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.