Başkan Sümer aday olmayacak

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, 10 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İl kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

28 Şubat 2018 Çarşamba 17:28
Başkan Sümer aday olmayacak

Sümer, " Genel Merkez ile yaptığı istişareler neticesinde kongrede il başkanlığına yeniden aday olmayacağım. Kongre sonunda seçilen il başkanımızla birlikte, partimizin sade bir üyesi, bir neferi olarak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Kurulduğu günden bu yana sürekli başarılara imza atan AK Parti’de bayrak değişimi ve taze kan anlayışı hâkimdir. Partimizde görev alan her birey gibi bayrağı en ileriye taşımaya, sürekli çıtayı yükseltmeye çalıştık” dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev aldığını belirten Sümer, “Muratpaşa belde yönetimi, il yönetimi, il başkan yardımcılığı, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı ve son olarak AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevlerini yerine getirdim. Dünya lideri Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı davaya hizmet etmenin ve birlikte çalışabilmenin onuru, gururu ve bahtiyarlığına erişmek şahsım için paha biçilemez bir mutluluktur. Hamdolsun.. Bu süreçte yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Antalyamıza yapılan ve yapılacak tüm yatırımların takipçisi olduk. Bu kutlu yolda sağlam arkadaşlıklar dostluklar kurarak memleketimize hizmet etmenini mutluluğunu yaşadık. Tüm teşkilatlarımızla bir ve beraber güçlü Türkiye yolunda yeni rekorlara imza attık” diye konuştu.

İl başkanlığı vazifesinin; partililerin, Antalyalıların ve genel başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın emaneti anlayışıyla yerine getirdiğini belirten Sümer, “Görevin onuruna yakışır şekilde hareket edip, gece gündüz demeden arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Bu kutlu emanete en iyi şekilde sahip çıkarak vazifemi yürüttüğüme inanıyorum. Türkiye genelinde 6. Olağan Kongreleri devam eden partimizin Antalya İl Kongresi 10 Mart’ta yine büyük bir demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşecek. Bu tarihte seçilen il başkanımızla birlikte, partimizin sade bir üyesi, bir neferi olarak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. 3 yıllık görev süremiz boyunca kutlu yürüyüşümüzde hep yanımızda ve bugüne kadar bize destek olan bütün teşkilat mensuplarımıza, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza, Başbakanımıza ve bilhassa genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönül dolusu teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 28.02.2018 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.