Başkan Şahin'in Ankara temasları verimli geçti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ilçenin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Ankara temasları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığını ziyaret etti.

27 Ekim 2021 Çarşamba 14:54
Başkan Şahin'in Ankara temasları verimli geçti

Aksu Belediyesi’nin daha önceden planlama yetkisini aldığı Kemerağzı-Kundu Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi kapsamında Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının inceleme ve onama işlemlerinin son aşamaya geldiği, önümüzdeki günlerde askıya çıkarılmak üzere belediyeye geleceği belirtildi.

Başkan Şahin Kültür ve Turizm Bakanlığında gerçekleştirilen görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada; “Yıllardır imar planlarının mahkeme kararları ile iptal edilmesi sonucu ilçemizin kanayan yarası haline gelen Turizm Bölgesi Planlamalarında son aşamaya geldik. Daha önce plan hazırlama yetkisini aldığımız Kemerağzı-Kundu Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi kapsamında belediye olarak hazırlattığımız 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planları, Plan ve Proje Müdürlüğümüzce Kültür ve Turizm Bakanlığımıza iletilmişti. Hazırladığımız bu planlamaların inceleme ve onama işlemleri son aşamaya gelmiş olup, önümüzdeki günlerde askıya çıkarılmak üzere imar planları hayırlısıyla belediyemize gelmiş olacak” dedi.

Son Güncelleme: 27.10.2021 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.