Badak’tan Karaöz’e destek

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Karaöz Sulama Birliği’nin kurulması konusunda elinden gelen desteği sağlayacağını ve birliğin en kısa sürede kurulması için konunun takipçisi olacağını söyledi.

15 Ağustos 2013 Perşembe 13:48
Badak’tan Karaöz’e destek
Aksu’ya gelerek çeşitli inceleme ve temaslarda bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, partisinin Aksu İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. Burada AK Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, teşkilat yöneticileri ve meclis üyeleriyle kısa bir toplantı yapan Badak, ilçenin sorunlarıyla ilgili de bilgiler aldı. Ziyaret sırasında Karaöz Sulama Birliği konusunu gündeme getiren İlçe Başkanı Ordu, birliğin kurulması konusunda Badak’tan destek istedi.

AK Parti olarak Aksu’ya büyük önem verdiklerinin altını çizen Badak ise, şöyle konuştu: “Aksu çok önem verdiğimiz bir ilçemiz. Buranın sorunlarını çözme konusunda her türlü hassasiyeti gösteriyoruz. Bu anlamda sulama birlikleri de bizim için büyük önem arz ediyor. Bu birliklere ihtiyacımız var ve her zaman destek sağlarız. Karaöz Sulama Birliği’nin kurulmasıyla ilgili de elimden gelen çalışmayı yapacağım ve konunun takipçisi olacağım” dedi.


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 15.08.2013 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.