Aksu istikrara ‘Evet’ diyecek

Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Anayasa referandumu ile ilgili vatandaşı bilgilendirme gezilerine devam ediyor. Şahin, mahalle ve esnaf ziyaretlerindeki ilk izlenimlerini, “Aksulu hemşerilerimiz istikrara ‘Evet’ diyorlar” şeklinde paylaştı.

02 Şubat 2017 Perşembe 12:31
Aksu istikrara ‘Evet’ diyecek
ANAYASA referandumunun 9 Nisan Pazar günü yapılacağına ilişkin görüşler ağırlık kazanmaya başladı. Siyasi partilerin ülke genelindeki il ve ilçe teşkilatları da tüm ekiplerini sahaya sürerek, “Evet-Hayır” kampanyasına start verdiler. Aksu’da diğer partilere göre çok daha erken sahaya inen Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kollarını da seferber etti. Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, “Aksu’nun 35 mahallesinde çalmadık kapı bırakmayın” talimatıyla çalışmaları başlattı ve kendisi de teşkilatla birlikte mahalle gezilerine başladı.




Esnaf ve ev ziyaretleri ile referandumda neden “Evet” denilmesi gerektiğini vatandaşa anlatan Başkan Şahin, ilk izlenimlerini Güney Haberci Aksu’ya şöyle değerlendirdi: “Her şeyden önce halkımız, siyasi istikrarın ekonomik ve sosyal istikrar anlamına geldiğini biliyor. Huzur içinde yaşamak istiyor. İşinde, aşında olan vatandaşımız, siyasette kavga istemiyor. Uzun yıllar bu ülkeyi teslim alan siyasi kargaşa ortamının tekrar geri gelmesine halkımız kesinlikle karşı. Anayasa değişikliği ile gelecek huzur ve istikrar ortamının özlemi içindeler. Aksu’da gördüğümüz fotoğraf çok net. Herhangi bir rakam vermek istemem ama referandum sonuçlarının Aksu’da ezici bir şekilde ‘Evet’ şeklinde sonuçlanacağı şimdiden belli oluyor.”


 

Son Güncelleme: 02.02.2017 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.