Aksu'da 6 üye 2 başkan yardımcısı istifa etti

AK Parti Aksu İlçe Yönetim Kurulu üyesi 6 kişi yönetim kurulu üyeliğinden, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı 2 isim ise başkan yardımcılığı görevlerinde istifa etti. İstifa edenlerin AK Parti’den meclis üyesi aday adaylığına başvuracakları ifade edildi.

03 Aralık 2018 Pazartesi 16:20
Aksu'da 6 üye 2 başkan yardımcısı istifa etti

AK Parti’de meclis üyesi aday adaylığı başvurusu için son tarih olan 3 Aralık öncesi, hem ilçe yönetim kurulu üyeliklerinden hem de Aksu Belediye Başkan yardımcılıkları görevlerinden istifalar yaşandı. AK Parti Aksu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Dursun Lale, Sinan Temirtaş, Mehmet Özkan, Ahmet Doyan, Süleyman Kıncı ve Önder Demirkıran 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Aksu Belediye Meclis üyesi olmak için yönetim kurulu görevlerinde istifa ettikleri belirtildi.

Bu isimlerin 3 Aralık Pazartesi günü aday adaylığı başvurusunda bulunacakları ifade edildi. Başka bir gelişme ise Aksu Belediyesi cephesinden geldi. Başkan yardımcıları ve aynı zamanda mevcut meclis üyesi olan Ahmet Aydoğmuş ile Hakkı Coşkun’unda yerel seçimlerde tekrar meclis üyesi olmak için istifa etikleri söylendi. Bu iki isminde yine 3 Aralık Pazartesi günü aday adaylığı başvurusunda bulunacağı aktarıldı.    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.