AK Partili Zeki Koyun: Şahin beni zikretmeli

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Aksu Belediye Başkan adayı olabilmek için yarış hızla sürerken AK Parti’nin Aday adayı Zeki Koyun, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Koyun, “Halil Şahin benim adımı zikretmeli” dedi.

10 Aralık 2018 Pazartesi 15:27
AK Partili Zeki Koyun: Şahin beni zikretmeli

Ak Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Koyun aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Aksu’da bazı kurum müdürlerini ziyaret eden Zeki Koyun gazete ofisimizde çay molası verdi. Aksuyu yönetecek kadroların ve projelerin hazır olduğunu ifade eden Koyun, halk tarafından sürekli denetlenen ve hesap verebilen bir anlayışla hareket edeceklerini vurguladı. İlçeyi yönetmek için halkın katılımının şart olduğunu ve halka danışmadan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceklerini söyledi.

Koyun  ”Aksu’da geçtiğimiz dönemde aynı yarışın içerisindeydim adaylık bana değil şuandaki mevcut Başkanımız Halil Şahin’e verildi. Bende aday adayı olarak hiçbir zaman davama küsmeden partimin bizlere verdiği görevleri başarılı bir şekilde sürdürdük. Sonuç olarak Aksu’yu Ak Belediyecilik hizmetleriyle tanıştırdık. Yapılanlarda eksilikler yanlışlıklar olmuş olabilir. Şuanda önümüzde yeni bir dönem var sekiz tane aday adayıyız hepimiz sahada gece gündüz çalışıyoruz” dedi.  

Önümüzdeki günlerde bu görev içimizden birine verileceğinin altını çizen Koyun, ‘Görev şahsıma tevdi edilirse tüm aday adayı arkadaşlarımla oturup geçmişi değil geleceği konuşacağız. AK Parti’de küslük kırgınlık olmaz. Hangi aday adayı arkadaşımız göreve gelecekse onun arkasında bir ekip olunur. Geçtiğimiz dönemde aday adaylığı sürecimde, “Siz olmazsanız kim olmalı başkan adayı” dediklerinde kuşkusuz Halil Şahin demiştim. Artık bu dönemde Sayın Halil Şahin’in benim ismimi telaffuz etmesi gerekir. Aday olduğum takdirde Aksu’yu hak ettiği gibi yöneteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın ‘dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.