Ak Partili Taş'tan CHP'li Kumbul'a: Muratpaşa'yı sizden alacağız

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, valilikteki bayramlaşma töreninde görüştüğü CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'a, 'Muratpaşa'yı sizden alacağız' dediğini söyledi.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 13:15
Ak Partili Taş'tan CHP'li Kumbul'a: Muratpaşa'yı sizden alacağız

Kurban Bayramı nedeniyle Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Ak Parti milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik, İbrahim Yıldırım ve Sena Nur Çelik katıldı. Bayramlaşmaya ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti MKYK Üyesi Gökcen Özdoğan Enç, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Bayramlaşma programının ana gündemi ise önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak yerel seçimler oldu. Bayramlaşma töreninde milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Bakan Menderes Türel birer konuşma yaptı. Milletvekilleri ve Türel, konuşmalarında önümüzdeki yerel seçimlerde, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarının tümünü Ak Parti'nin kazanması gerektiği yönünde açıklamada bulundu. 
19 ilçe ve büyükşehir olmak üzere 20 belediyenin tamamına talip olduklarını belirten İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Muratpaşa Belediyesi'ni alacaklarına çok inandıklarını belirterek, “Muratpaşa'yı alacağız diyoruz ve şunu yapacağız Muratpaşa'da; İyi bir adayla birlikte sadece sosyal demokratlardan, CHP'den 25 bin oy alacağız ve 2019'da Muratpaşa ak belediyeciliğe kavuşacak. İnşallah olacak. İşte buradaki coşku ve heyecanı sizlerde görüyorum" dedi.
Ak Parti İl Başkanı Taş, Antalya Valiliği'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde görüştüğü CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'la arasında geçen konuşmayı da anlattı. Taş, “Biraz önce il başkanına da söyledim, 'Muratpaşa'yı sizden alacağız' dedim. Ve biz buna inandık. Biz Kepez'de, büyükşehirde nasıl belediyecilik yapıldığını herkese gösterdik. Bundan sonra Muratpaşa'da, Kemer'de, Döşemealtı'nda, İbradı'da, Konyaaltı'nda, Manavgat'ta nasıl belediyecilik yapılacağını o CHP zihniyetine göstereceğiz. Milletimiz de bizimle birlikte inşallah ak belediyeciliğe kavuşacak" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kundulu 2018-08-22 13:30:29

Siz gelin önce akp li aksu belediyesini kundu dan kurtarin boyle rezil bir belediyecilik turizm sehrine yakismiyo