AK Parti'den miting teşekkürü

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen mitinge katılan ve katılamadığı halde gönlü orada olan herkese teşekkür etti.

15 Temmuz 2014 Salı 15:09
AK Parti'den miting teşekkürü
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen mitinge katılan ve katılamadığı halde gönlü orada olan herkese teşekkür etti. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen mitinge katılanlara teşekkür etti.

10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun, Erzurum, Denizli, Tokat, Yozgat'ın ardından Antalya’da olduğunu hatırlatan Köse, "İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında oruçlu olmalarına ve 40 Derecenin üzerindeki sıcağa rağmen miting alanımıza gelen 45 bin Antalyalı'ya teşekkür ediyorum” dedi.

Miting alanında görev yapanlara da teşekkür eden İl Başkanı "Antalya, Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini açıkça göstermiştir. Antalya, 10 yıldır Türkiye dışında olan ve Türkiye'nin büyümesine şahit olmayana değil 12 yıldır büyük Türkiye'nin mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan'a inanmıştır. Türkiye'nin hedefleri daha büyüktür ve bu hedeflere ulaşmanın yolu istikrardan geçmektedir. Büyük Türkiye yolunda büyük adımlar atılmaktadır. Önümüzdeki süreç cumhurbaşkanlığı seçimleri için çok önemli. 2001 yılında kurulan partimizin ilmek ilmek işlediği bir eser cumhurbaşkanlığı seçimi ile vücuda gelecek. O bakımdan bu cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye'nin idaresi bakımından da bir milattır" diye konuştu.

AK PARTİ ÇIKAR PARTİSİ DEĞİL HİZMET PARTİSİDİR
AK Parti'ye katılımlar hakkında da konuşan Mustafa Köse, "Birileri çıkıp çıkar karşılığında AK Parti'ye katılımlar gerçekleştiği şeklinde gerçekle ilgisi olmayan tamamen hayal ürünü iddialar ortaya atıyor. AK Parti çıkar partisi değil hizmet partisidir. AK Parti'ye katılımları hazmedemeyenlerin hazımsızlıkları devam ediyor olsa gerek. AK Parti siyasetin buluşma noktasıdır ve arkadaşlarımız da hizmet etme noktasında AK Parti ailesine dahil olmuştur. Biliyorsunuz 30 Mart seçimlerinde kullandığımız şarkılardan bir tanesi de 'İnandık Hakka' olmuştur. Şarkının içerinde de 'Verdik omuz omuza, gönül gönüle. İnandık hakka güvendik halka, sana da bir yer var geniş bu halka' denilmektedir. İşte bizi anlatan en güzel sözlerden bir tanesi budur. AK Parti'ye katılımlar Antalya’daki muhalefetin hizmet yaptırmama zihniyetine karşı siyaset etmek ve Antalya’yı hizmet etmek isteyenlerin bu yöndeki tavrının sonucudur. AK Parti bugüne kadar Antalya’ya hizmetin buluşma noktası olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.07.2014 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.