AK Parti’den Aksu’da ZAFER ŞÖLENİ

Ak Parti’nin genel seçimde yüzde 48 oy alarak patlama yaptığı Aksu’da, yüzlerce vatandaş ve Antalya milletvekillerinin tam kadro yer aldığı etkinlikte sandık zaferi kutlandı.

03 Kasım 2015 Salı 20:11
AK Parti’den Aksu’da ZAFER ŞÖLENİ


 AK Parti İlçe Teşkilatı’nın önündeki toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Antalya Milletvekilleri, Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.


Etkinlikte konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçede son seçimde yüzde 48 olan Ak Parti oylarını yüzde 70’lere çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin de, partinin Aksu’da rekor kırdığını dile getirdi.


Antalya Milletvekilleri adına konuşan Hüseyin Samani de, 14 milletvekili olan Antalya’da 7’sini kazandıklarını ifade ederek, “Antalya’nın plakası da 07’dir. Şimdilik plakayı yakaladık. İleride 14’ü de yakalarız inşallah” dedi.


Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise partinin özellikle gizli kahraman olarak çalışan en alt kadrolarına teşekkür ederek “Başarının en büyük payı onlarındır” diye konuştu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da, “Bize büyük bir rekor armağan eden Aksu hizmete doyacak” dedi. Çavuşoğlu, Aksu’ya 300 yataklı hastane, Hükümet Konağı ve Adliye müjdesi de verdi.


 





Son Güncelleme: 03.11.2015 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.