AK Parti Aksu’da istifa depremi

Ak Parti Aksu Belediye Meclisi Üyesi Burhan Çelik ve beraberindeki yüze yakın kişi ile ilçe binasına gelerek partiden istifa ettiler.

11 Şubat 2019 Pazartesi 17:23
AK Parti Aksu’da istifa depremi

AK Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Burhan Çelik ve beraberindeki yüze yakın kişi Ak Parti İlçe binasına gelerek, İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’ye istifa dilekçelerini verdiler.31 Mart Seçimlerinde Aksu’da Aday olarak yeniden Halil Şahin’in gösterilmesine tepkili kalabalık adına konuşan Burhan Çelik, “Halil Şahin varsa biz yokuz” dedi.

Çelik şunları söyledi; Yıllardır Ak Parti’de hizmet yaptığını belirten Çelik, “Bana ne görev verildiyse yıllardır hiç bıkmadan usanmadan layıkıyla bu görevleri yerine getirdim. Yıllardır bu partinin bir neferiyim. Son 5 yıldır da Meclis üyeliği yaptım. Bizim tepkimiz partimize değil, bizim tepkimiz Halil Şahin’in tekrar aday gösterilmesine, o olduğu sürece biz bu yolda yürümeyiz. Beş senedir, Aksu’ya hakkettiği hizmeti veremeyen, beceriksiz birinin arkasından yürümeyeceğiz. Bu durumlardan dolayı bugün beraberimdekilerle birlikte AK Parti’den istifa ediyoruz. Aksu’ya hizmet etmek benim için bir şereftir. Bundan sonrada Aksu ve Aksululara hizmet etmeye devam edeceğim.”

Yüze yakın kişinin istifa ettiği Ak Parti’de hafta içinde bu sayının artması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.