THK Ambulansları 24 saat görevde

Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, Antalya Devlet Hastanesi bahçesinde acil durumlar için 24 saat görev bekleyen THK hava ambulansı ekibini ziyaret etti.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 09:47
THK Ambulansları 24 saat görevde
Yüceliş'i, ziyaret sırasında THK hava ambulansı ekip şefi kaptan pilot Mesut Pıçak karşıladı. Hava ambulansı hizmetinin 5 ambulans helikopterle başladığını söyleyen Vasıf Yüceliş, "Hava ambulansı hizmetine 2014 başından itibaren İzmir, Trabzon, Adana, Afyon, Ankara, Bursa, Çanakkale, Kayseri, Konya, Samsun, Malatya ve Van da katıldı. Ayrıca gerektiğinde yurt dışına da toplam 17+2 yedek helikopter ile havadan hasta nakil operasyonu yapılmaya başlandı" dedi.

Yüceliş, THK Gökçen Havacılık tarafından 5 yıl içinde 200 milyon dolar yatırım yapılan projede pilot, teknisyen, doktor ve sağlık memuru olmak üzere toplam 300'e yakın personel istihdam edildiğine işaret etti. 

Son Güncelleme: 13.08.2014 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.