Sağlıklı yaşlanma eğitimi

MURATPAŞA Belediyesi'nin eski Lara yolu Falez-2 Park girişinde yer alan Yaşlı Evi'nde Doç. Dr. Aykut Recep Aktaş, yaşlı evi üyeleriyle ayak ve bacak sağlığı hakkında A'dan Z'ye her şeyi konuştu.

26 Mart 2017 Pazar 12:47
Sağlıklı yaşlanma eğitimi
Muratpaşa Belediyesi'nin bugün sayıları üç olan yaşlı evleri, üyelerinin verdiği isimle Gönül Bahçeleri'nde sağlıklı yaşlanma için uzmanlarca verilen eğitimler devam ediyor. Eski Lara yolu Falez-2 Park girişinde yer alan Yaşlı Evi'nde Medical Park Hastane Kompleksi'nden Girişimsel Radyoloji Uzmanı Doç. Dr. Aykut Recep Aktaş, yaşlı evi üyeleri ile ayak ve bacak sağlığı hakkında konuştu. Doç. Dr. Aktaş, yaşlılara diyabetik ayak tedavisi, ameliyatsız varis tedavisi, ayak ağrısı ve sebepleri konularında bilgi verdi. 

Son Güncelleme: 26.03.2017 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.