Kepez'de kan bağışı kampanyası

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında, 133 ünite kan toplandı.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:17
Kepez'de kan bağışı kampanyası
Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar destek verdi. Parti yöneticilerinin yanı sıra kampanyaya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eşi Dr. Ayşe Tütüncü de destek verdi. Kan veren Tütüncü çifti, vatandaşlara da düzenli kan bağışında bulunmaları çağrısında bulundu.
Başkanlığı döneminde ilçede yapılan çeşitli kan bağışı kampanyaları kapsamında 5'inci kez kan verdiğini açıklayan Başkan Tütüncü, kan vermeye devam edeceğini söyledi. Tütüncü çifti, yaklaşık 20 dakika süren kan alımı sırasında partililerle sohbet etti.
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ise teşkilat üyelerine teşekkür etti. Kampanyayı 'Canımız Bu Vatana, Kanımız Kızılay'a Feda Olsun' sloganıyla teşkilat üyelerine duyurduklarını belirten İşeri, 133 ünite kan bağışladıklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 16.01.2017 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.