Nerdeyse 1 yıl oldu Aksu Polikliniği hizmete gireli.

Bu hizmetin oluşmasında hiç şüphesiz ki, Aksu Belediyesi’nin çok büyük emeği var.

Büyük paralar harcandı, muhalefet bu anlamda çok büyük polemikler oluşturdu.

Tüm bunlara rağmen, Aksu Belediyesi, binanın tadilatından tutunda, içeride kullanılan her türlü malzemeyi temin ederek, Polikliniği Aksu halkına kazandırdı.
Sonra işi uzmanına bırakarak, polikliniği Kamu Hastaneleri Birliğine devretti.

Burada ki amaç hiç şüphesiz, Aksumuzun kanayan yaralarından biri olan sağlık alanındaki bir eksikliğe bir nebzede olsa merhem olmaktı, ta ki hastane yapılana kadar.
Bu kadar özveri ve büyük emekler varken, maalesef üzülerek belirtiyorum ki, polikliniğimiz halkımızın derdine yeteri derecede derman olamıyor.

Bünyesinde; kulak burun boğaz, cildiye, üroloji, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, psikiyatri, nöroloji, fizik tedavi, çocuk hastalıkları ve ortopedi gibi bölümlerini barındırmasına rağmen, maalesef o bölümlere bakacak olan doktorlar bulunmuyor.

Bu özeleştiriyi yapanlar tabii ki yeteri derecede hizmeti alamayan vatandaşlar.

Hal böyle olunca, büyük emekler sonucu hizmete giren poliklinik, pansuman ve iğne yapmaktan öteye geçmiyor.
Bu tablo karşısın da vatandaşlar soluğu, dertlerine çare bulma adına, polikliniğin hizmete girmesinde büyük emeği olan Aksu Belediyesi’nde alıyor.

Ama adres yanlış.

Başta da dediğim gibi poliklinik, şu an Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı.

Umarım vatandaşın bu haklı haykırışına, Kamu Hastaneler Birliği idarecileri bir nebze olsa kulak vererek vatandaşımızın derdine derman olurlar.
En azında polikliniğimizin pansuman ve iğneden ibaret olmadığını bizler görmüş oluruz.


















 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.