Uyuyan dev müzikle uyandı

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde ilk kez "Kaş'ın uyuyan devi müzikle uyanıyor" sloganıyla düzenlenen Kaş Caz Festivali başladı.

07 Eylül 2019 Cumartesi 11:53
Uyuyan dev müzikle uyandı

Efsaneye göre asırladır uyuyan devin uyanıp, Meis'teki sevgilisine müzikle aşkını anlatacağı Kaş Caz Festivali'nin ilk gününde yerli ve yabancı sanatçılar sahne aldı. Kaş Caz Festivali, devi uyandırma seremonisiyle başladı. Akşam saatlerinden itibaren Kaş Marina'yı dolduran caz severler DJ Deniz Kuzuoğlu'nun seçtiği parçaları dinledi. Ardından Volkan İncüvez Quertet ve güneş batarken izlenen Bebop Projec'ten sonra sırayı türler arası geçişlerle harmanladıkları müzikleriyle çağdaş cazın en hızlı yükselen İngiliz gruplarından Mammal Hands aldı ve yaklaşık iki bin kişiyi coşturdu. Ardından Çağrı Sertel'in 'İnstant' projesiyle devam eden gece, DJ Deniz Kurtoğlu'nun seçtikleriyle sona erdi.

Kaş Caz Festivali, beden farkındalığını ve sessizliği ön plana çıkaran yoga aktiviteleri, çocuklar için ses ve hareketin temel alındığı atölyeler, 'Şehir, müzik ve üretim' başlıklı panelle devam edecek. Pazar akşamı Furhan Kotacı konseriyle festival sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
Kaş Caz Festivali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.