Tarihi konakta mini konser

ANTALYA Filarmoni Derneği, uzun bir aradan sonra müzik dinletilerini yeniden başlattı.

23 Ocak 2017 Pazartesi 17:11
Tarihi konakta mini konser
Dinletinin solistleri Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları ile arp sanatçısı Aslıhan Güngör oldu. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdullah Uz'un başkanlığını sürdürdüğü Antalya Filarmoni Derneği, yılın ilk dinletisini Kaleiçi Hesapçı Sokak'taki aslına uygun restore edilmiş tarihi konakta gerçekleştirdi.



Prof. Dr. Abdullah Uz, derneğin bir süre önce genel kurul yaptığını, yeni yönetim kurulunun yeni yıl içerisinde farklı mekânlarda müzikseverleri bir araya getirme kararı aldığını hatırlattı. Dinletide, flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları ile arp sanatçısı Aslıhan Güngör, dünyaca ünlü besteciler Bach'ın 'Siciliana', Mozart'ın 'Adagio', Biezet'in 'Menuett', Chopin'in 'Variations on a Theme by Rossini', Piazzolla'nın 'Oblivion' adlı eserlerini flüt ve arp ile seslendirdi. Müzikseverlere keyifli dakikalar yaşatan Lelya Bayramoğulları- Aslıhan Güngör ikilisi, dakikalarca alkışlandı. 

Son Güncelleme: 23.01.2017 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.