Tahtalı'nın zirvesinde resim sergisi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Olympos Teleferik Okullararası Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerin eserlerinden oluşan resim sergisi açıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere de ödüllendirildi.

09 Mayıs 2017 Salı 10:11
Tahtalı'nın zirvesinde resim sergisi
Kemer'deki 2365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesinde bulunan Olympos Teleferik tarafından düzenlenen 3'üncü geleneksel Olympos Teleferik Okullararası Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 100'e yakın okuldan 1000 civarında öğrencinin resimleriyle katıldığı yarışmada dereceye giren 60 resim Tahtalı Dağı'nın zirvesinde sergilendi. Yarışmada dereceye girenlere Olympos Teleferik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Koyuncu tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, "Burada doğayı ve teknolojiyi çocuklarımıza biraz daha sevdirmek, aynı zaman da bu ikiliyi sanatla buluşturmak için yaptığımız bu organizasyonun 3'üncüsünü gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi, velilerimizi bütün misafirlerimizi burada görmek bize çok keyif verdi. Her sene biraz daha iyi oluyor. Biraz daha yukarı çıkıyor. Seneye tekrar bu vakitte sizleri görmek istiyoruz burada. Çocuklarımızın ellerine, yüreklerine sağlık. Öğretmenlerimizin ellerine yüreklerine sağlık, esas emek onlarda. Velilerimize aynı şekilde" dedi.

Son Güncelleme: 09.05.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.