Mustafa Yıldızdoğan Fethiye'de konser verdi

Fethiye Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen konserde, Mustafa Yıldızdoğan sevilen şarkılarını seslendirdi.

30 Ağustos 2013 Cuma 14:27
Mustafa Yıldızdoğan Fethiye'de konser verdi
Beşkaza Meydanı'ndaki Yıldızdoğan'a konserini, yaklaşık 3 bin kişi izledi. İzleyenler Yıldızdoğan'ın şarkılarına izleyenler hep bir ağızdan eşlik etti. Mustafa Yıldızdoğan, daha öncede Fethiye'de konser verdiğini, ilçeye her geldiğinde coşkuyla karşılandığını söyledi. Kendisinin de Yörük kültüründen geldiğini hatırlatan Yıldızdoğan, Fethiye'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

'SİZİN OLDUĞUNUZ YERDEYİM'

Konser sonunda sahneye gelerek Mustafa Yıldızdoğan'a teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, adaylık sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. 3 dönemdir Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Saatcı, “Siz soruyorsunuz ben cevaplıyorum. 8 aydır bıktım söylemekten, bir kere daha bu meydanda, sizlerin gözüne baka baka tekrarlamak istiyorum. Soruyorsunuz, 'Başkan aday mısın, değil misin?'. Sizin olduğunuz yerdeyim ben. Adaylığımı desteklediğiniz sürece adayım" dedi.


Fethiye'den mi yoksa büyükşehirden mi?' aday olacağı yönünde de sorular geldiğini anlatan Başkan Saatcı, "Sizin istediğiniz yerden adayım. Ama bana sorarsanız, 'Fethiye' derim. Soruyorsunuz, 'Başkan nereden adaysın?' Ben kırk yılın hesabını veririm. Ben Milliyetçi Hareket Partiliyim ve ülkücüyüm. Ben kırk yılın hesabını veririm. Ancak dününün hesabını veremeyenlerin bana soracağı hiçbir soru yoktur. Son soru şu, 'Partin seni aday göstermeyecekmiş, aday göstermez ise ne yaparsın?' Onu da göstermezler ise cevap veririz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.08.2013 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.