Harley Davidson Türkiye lansmanı Antalya'da

DÜNYA'nın 14 farklı ülkesini gezerek Harley Davidson'ın yeni motosiklet modellerinin tanıtımını yapan Harley Davidson TIR'ı, 23 farklı modelin tanıtımı için Antalya'ya geliyor.

16 Nisan 2016 Cumartesi 18:21
Harley Davidson Türkiye lansmanı Antalya'da



Harley Davidson Türkiye lansmanının Antalya ayağı 30 Nisan- 1 Mayıs günlerinde yapılacak. Rauf Denktaş Bulvarı'ndaki Harley Davidson Antalya mağazasının önünde yapılacak lasmanı motosiklet tutkunları büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Motosiklet tutkunları, lansman süresince Harley Davidson Dart Custom Cruiser serisini inceleme şansı yakalayacak. Deneme sürüşlerinin de yapılacağı tanıtım günlerinde, sürüşlere katılmak isteyenlerin rezervasyon yaptırması gerekiyor. 'Motosiklerseverlere rüya gibi bir test sürüşü' sloganı ile sürüşü duyuran Harley Davidson Antalya Mağaza yönetimi, Özgürlük Antalya'da adıyla yapılacak etkinliğe motosiklet tutkunlarını davet etti.
 

Son Güncelleme: 16.04.2016 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.