DON GİOVANNİ GÜNDÜZ SAHNESİNDE

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), dünyanın birçok opera merkezinin repertuarında yer alan 'Don Giovanni'yi, kaçıranlar için 22 Mart Cumartesi gündüz bir kez daha sahneleyecek.

21 Mart 2014 Cuma 10:45
DON GİOVANNİ GÜNDÜZ SAHNESİNDE
 Yekta Kara'nın sahneye koyduğu eser, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde saat 15.00'de izlenecek. Işık ve ses efektleriyle de dikkati çeken eserde, ünlü İspanyol hovardası Don Juan'ın yaşamı konu ediliyor.

ROLLER DÖNÜŞÜMLÜ
İki perdelik eserde 'Don Giovanni' rolünü Umut Tarık Akça, Serhat Konukman, Umut Kosman, 'Donna Anna'yı Seda Ayazlı, Nurdan Aydın, 'Don Ottavio'yu Devrim Demirel üstlendi. 'Il Commendatore'yi Toygarhan Atuner, Şafak Güç, Engin Suna, 'Donna Elvira'yı Sevinç Bilgin, Burcu Kuru, Bilge Yılmaz, 'Leporello'yu Şafak Güç, Engin Suna, 'Zerlina'yı Aslı Ayan, Serap Demirhan, Ceren Aytekin, 'Masetto'yu Onur Alpaslan, Alaaddin Ataseven, Ümit Burak Tekinay canlandırıyor. Roller, sezon boyunca dönüşümlü canlandırılıyor.

Son Güncelleme: 21.03.2014 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.