AKM'de 'Latin Caz' rüzgarı

ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), Antalyalı müzik severleri 'Sevgililer Günü'ne özel 'Latin Caz Programı'nda buluşturdu, caz müziğiyle neşeli bir akşam yaşandı.

15 Şubat 2020 Cumartesi 11:54
AKM'de 'Latin Caz' rüzgarı

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 
Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı ADSO Şefi ve Müzik Direktörü Oğuzhan Kavruk yönetti, son dönemin en güçlü kadın vokallerinden biri olarak gösterilen Dilek Sert Erdoğan ile Erdem Özkan solist, Can Kıyıcı (Conga), Mehmet Arslan (Cimbal), Ali Erol (Alto Saksafon), Cem Güngör (Trombon), Keily Fidel Riquelme (Trompet), Gökhan Över (Kontrabas), Nejdi Şimşek (Piyano) vokalist olarak sahnedeki yerlerini aldı.

İlginin yoğun olduğu konserde sahne ışık efektleriyle renklendirildi, solist ve vokalistler orkestra eşliğinde içerisinde 'aşk' ve 'sevgi' temaları bulunan Latin müziğinin en seçkin örneklerini seslendirdi, AKM caz müziğiyle çınlatıldı.

Salonu dolduran, boş koltuk kalmayınca da basamaklarda oturan izleyici keyifli, neşeli, renkli dakikalar yaşadı. Konuk solist ve vokalistler, orkestra dakikalarca alkış yağmuruna tutuldu, grup üyelerine, orkestra şefine çiçekle teşekkür edildi.

ADSO'nun 21 Şubat Cuma akşamı saat 20.30'da gerçekleşecek konserinde de dünyaca ünlü piyano sanatçısı Raul Da Costa piyano severlerle birlikte olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.