Siyasi arenada erkekler hep ön plandadırlar, kadınlar çok fazla kendilerini ortaya atamazlar. Kadın olmaları önce ev, eş ve çocuk sorumlulukları onların siyasi girişimlerine fırsat vermemekte. Ama son yıllarda kadınların çalışmaları yabana atılamaz. Bu seçiminde galibi onlar.

Görünmeyen gizli kahramanlar.

Seçim öncesi en çok onlar çalıştı.

En çok onlar yoruldular.

Oy yükünü onlar taşıdı.

Karınca misali, tek tek evlerden partilerine.

Bu seçimin galibi kadınlarımız.

Siyasette başarılarını ispatlayan kadınlarımızı canı gönülden kutluyoruz.

Kadınlarımızın seçim çalışmalarını izlediğimizde her yerde onlar vardı. Tarlada, serada, evde.

Öyle ki; evlerin damında domates kurutan, salçasını, tarhanasını yapan teyzenin yanında bile onlar vardı.

Sosyal medyada attıkları her adımı paylaştılar. Yüzleri hep güldü, gittikleri yerde kırmızı halılarla karşılanmadılar, birkaç yerde kapılar yüzlerine bile kapandı, yine de yılmadılar.

5 ay boyunca ülkemiz, ukala insanların fukara zihinleriyle yönlendirilmeye çalışıldı. “Evetler”, “Hayır”lar havada uçuştu. Sonunda galibiyet çalışanların oldu.
Lafta değil, özde çalışanları tebrik ediyoruz.

Bu ülkenin başarısı daim olsun.

Bizim kocaman bir geleceğimiz var. Çocuklarımız ve gençlerimiz. Onların ümitleri ve çok büyük umutları var. Onlara içi boş bir ülke bırakılamazdı. Onlar karanlığa mahkûm edilemezdi. Kadınlarımız, ana yüreğiyle evlatlarını düşünerek çalıştılar ve başardılar.

Bu sonuç hepimize hayırlı olsun.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.